ABSOLUTION – Creative Apotheracy

Absolution on pariisilainen hoitolasarja, joka henkii jo pelkällä visuaalisuudellaan tinkimättömyyttä, urbaania tyylikkyyttä, omaperäisyyttä, vahvaa näkemystä ja itsevarmuutta.

Sarjan perustajan, Isabelle Carronin suunnitteleman designin ydin on uniikissa pakkausmetodissa. Ideana on, että voiteita ja seerumeita yhdistellään niin, että tuotteista saadaan kootuksi mahdollisimman räätälöity ja tehokas kokonaisuus. Kahta samanlaista ihoa ei ole, eikä kahta samanlaista päivää, siksi Absolution tarjoaa mittatilaustuotteiden kokonaisuutta, joka on henkilökohtainen made to measure. Kaikissa Absolution-tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä, -uutteita ja toinen toistaan mielenkiintoisempia superfoodeja.
Sarjalla on Ecocert-sertifiointi. Absolution on kokonaisuudessaan unisex eli sarja sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuoksut ovat puhtaita ja tulevatkin suoraan käytetyistä raaka-aineista.
Absolutionia myydään maailmanlaajuisesti mutta vain tarkoin valituissa, laadukkaissa myyntipisteissä. Kuuluisien Absolution-addiktien joukkoon kuuluvat meidän lisäksemme myös muun muassa Vanessa Paradis, Johnny Depp, Brooke Shields ja Keira Knightley.