Munio Candela

Vastuullisesti valmistettuja GMO-vapaita soijakynttilöitä Latvista. Munio Candela on eurooppalainen lifestyle-brändi, jolla on ensimmäinen ja laajin valikoima soijavahasta valmistettuja kynttilöitä. Kaikki Munio Candela-tuotteet valmistetaan käsin Latviassa käyttämällä vain parhaita paikallisia materiaaleja. Tyylikkäiden ja palkittujen pakkaustensa ansiosta Munio Candela-kynttilä on ilo antaa lahjaksi. Ihania kynttilöitä, joissa yhdistyvät käytännöllisyys, tyylikkyys ja korkea laatu.

LUVIALLY ORGANIC

Luvially Organic – luonnonkosmetiikkaa Suomesta.
Luvially valmistaa käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa Suomessa, laadukkaista raaka-aineista, ottaen huomioon myös pakkausten ekologisuuden. Luvially -sarjaan kuuluu tällä hetkellä ihastuttava 100% luomulaatuinen huulivoide Cool Mint, joka on pakattu kierrätettävään pahvipakkaukseen.

NORD-T

NORD-T on suomalainen teemerkki, jonka upeat tuotteet ovat sekoituksia luomulaatuisia marjoja ja yrttejä yhdistettynä laadukkaisiin teelajikkeisiin. www.nord-t.com

MALIA

MALIA -sarjan soijavahakynttilät suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan maailman tuoksupääkaupungissa Grassessa, Ranskassa, luonnon omista raaka-aineista. MALIA kynttilöiden tuoksut ovat hienostuneita, raikkaita ja huumaavan ihania, ja tuovat arkeen ripauksen luksusta.

 

LUOTO COSMETICS

Luoto on ekologista ja uniikkia luonnonkosmetiikkaa, jota tehdään käsityönä Turun saaristossa, Harvaluodon vanhalla koululla. Osa tuotteisiin käytettävistä raaka-aineista kerätään suoraan luonnosta ja kasvatetaan omassa puutarhassa. Ympäröivä luonto on kosmetiikan tekijälle aarreaitta ja inspiraation lähde.
Ajatus luonnonkosmetiikkapajasta lähti liikkeelle, kun Luodon perustaja Mia Peltola muutti perheineen Harvaluodon vanhaan kouluun. Pikkuhiljaa syntyi työpaja, jossa nyt valmistuu perinteisin menetelmin käsintehtyä saippuaa sekä hoitavia voiteita. 
Ekologinen ja luontoa mahdollisimman vähän kuormittava tapa valmistaa kosmetiikkaa kannusti myös tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja pakkausmateriaalien valinnassa. Pakkaukset ovat ekologista kierrätettävää materiaalia.

JOIK

JOIK on Viron vanhin ja tunnetuin luonnonkosmetiikan sarja ja se hurmaa kosmetiikan ystävät herkullisilla tuoksuillaan, laadukkailla raaka-aineillaan ja pohjoismaisella puhtaudellaan. Yritys sai alkunsa vuonna 2005, kun ensimmäisten soijavaha-kynttilöiden valmistus aloitettiin. Suuren suosion saavuttaneiden soijakynttilöiden inspiroimana yritys alkoi valmistaa luonnonkosmetiikkaa. JOIKille tärkeintä on raaka-aineiden korkea laatu, hurmaavat tuoksut, minimalistinen ulkonäkö ja kauniit pakkaukset. Tähän kiteytyykin hyvin brändin slogan: ”Natural Luxury”.

Keitaan valikoimiin kuuluvat tällä hetkellä 100% luonnolliset ihonhoitotuotteet.

SIMPLY GENTLE ORGANIC

Simply Gentle Organic on brittiläinen luomupuuvillasta valmistettu vanutuotesarja. Tuotteille on myönnetty Soil Association -luomusertifikaatti. Puuvillan luomuviljely ei aiheuta luonnolle haitallisia myrkkypäästöjä ja kasvihuonekaasuja ollen samalla terveellinen vaihtoehto myös viljelijälle. Vanut eivät myöskään sisällä allergeenisia, karsinogeenisiä tai myrkyllisiä kemikaalijäämiä, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai hengitystieongelmia. Keitaan valikoimaan kuuluvat luomuvanulaput, -vanupuikot sekä kasvojenpuhdistuspyyhkeet.

WE LOVE THE PLANET

We Love The Planet on luonnonkosmetiikkaa rakkaudesta Planeettaamme kohtaan

We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva brändi, joka on syntynyt puhtaasta rakkaudesta Planeettaamme kohtaan. We Love The Planetin tuotevalikoima koostuu 100 % luonnonmukaisista, orgaanisista ainesosista valmistetuista alumiinittomista deodoranteista, aitoon kookospähkinään valetuista, ekologisista, kierrätettävistä soijavaha tuoksukynttilöistä sekä luonnonmukaisista huonetuoksuista. Keitaan valikoimasta löydät tällä hetkellä super suoritut deodorantit. Deodorantit ovat pakattu alumiinirasioihin, jonka voi käyttää helposti uudelleen esimerkiksi kodin pienesineiden säilyttämiseen.

We Love The Planet-tuotteet valmistetaan Alankomaissa tehtaassa, jossa kaikki energia syntyy vesivoimalla ja aurinkoenergialla. Koko tuotantoprosessi on siis viimeiseen asti ympäristöystävällinen.

KOST KAMM

Kost Kamm on Saksalainen perheyritys, joka valmistaa käsintehtyjä hiusharjoja-, kampoja-, sekä hius- ja kauneustarvikkeita. Perheyrityksen useasta polvesta löytyy kampaajia, joten kiinnostus kauneuteen ja hiusten hoitoon tulee sitä kautta. Kost Kamm on yhdistelmä perinteistä käsityötaitoa ja nykyaikaista teknologiaa, minkä tuloksena valmistuvat tuotteet täyttävät korkean laadun-, kestävyyden- ja kauneuden vaatimukset. Harjojen, kampojen, parranajotuotteiden ja hiustarvikkeiden tuotekehitys ja muotoilu perustuvat rakkauteen yksityiskohtia kohtaan, joka motivoi jokaiseen värin ja muodon valintaan. Luonnonvarojen kunnioittaminen ovat yrityksen filosofian perusta.

ORGANICS BY SARA

Organics by Sara -sarja tarjoaa iholle vain parasta 100% luomulaatua, käsintehtynä Ruotsista. Raaka-aineet ovat huolella valikoituja, lempeitä ja tehokkaita sekä ympäristöystävällisiä. Organics by Sara sopii kaikille iästä, sukupuolesta tai iho-ongelmasta riippumatta. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luomulaatuisia kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä, eikä mitään ylimääräistä. Kasviöljyjen sisältämät rasvahapot ovat välttämättömiä iholle, ja eteeriset öljyt tuovat tuotteisiin taivaallisen tuoksun. Tavallisesti kosmetiikkatuotteisiin lisätään vettä, säilöntäaineita ja emulgointiaineita, mitä iho ei pysty käyttämään hyväkseen, ja ne toimivat tuotteissa vain täyteaineina. Organics by Saran tuotteiden öljyt ovat iholle täyttä hellyyttä ja ravintoa. Sarjan tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä, ja kaikki pakkaukset ovat valmistettu kierrätetystä lasista, jonka voi myös kierrättää helposti käytön jälkeen.

 

 

ECO BY SONYA

Eco by Sonya on 100 % luonnollinen ihonhoitosarja, jonka valikoima sisältää laadukkaita itseruskettavia ja aurinkosuojatuotteita.

Eco by Sonya -tuoteperheen tarina alkoi kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus oli Australiassa varttuneille naisille asia, josta haluttiin pitää kiinni ja päätös johti sisarukset tutustumaan itseruskettavien maailmaan.

Markkinoiden valikoiman tutkittuaan Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen. Lopputuloksena syntyi sarja, joka on laadukas ja 100 % luonnollinen. Eco by Sonyan tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia tai väriaineita. Hunajainen hehku on peräisin kaakaosta, yrteistä, kukka- ja hedelmäuutteista ja kamomillasta. Tämän ansiosta rusketus ei värjää vaatteita ja on kauniin sävyinen ilman oransseja vivahteita. Eco by Sonya sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1.

Eco by Sonya tuotteet sisältävät ainoastaan luonnonmukaisia ja luonnollisia valmistusaineita Eco by Sonyan tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista on vegaaneja.

ZUII ORGANIC – Wear Flowers on Your Face

Zuii Organic on kattava ammattilaismeikkisarja Australiasta. Värikylläisen, 100 % luonnollisen sarjan sydän ovat ruusu, jasmiini ja kamomilla. Kukkien hienojakoinen yhdistelmä korvaa talkin ja antaa tuotteille niille ominaisen samettisen tekstuurin. Kaikki Zuiin tuotteet valmistetaan luomusertifioiduista kukista, hoitavista kasviöljyistä ja muista luonnollisista, iholle hyödyllisistä ainesosista, sekä ripauksesta mineraaleja. Sarjan sävyvalikoima on luonnonkosmetiikan laajimpia ja valmistusaineista noin 95 % on luomua. Zuiin meikkejä ei testata eläimillä ja sarjalle on myönnetty globaalisti tunnustetut sertifioinnit BDIH, Cosmos Organic ja NASAA (The National Association for sustainable Agriculture, Australia). Valikoimassa on myös paljon täysin vegaaneja sävyjä.

ABSOLUTION – Creative Apotheracy

Absolution on pariisilainen hoitolasarja, joka henkii jo pelkällä visuaalisuudellaan tinkimättömyyttä, urbaania tyylikkyyttä, omaperäisyyttä, vahvaa näkemystä ja itsevarmuutta.

Sarjan perustajan, Isabelle Carronin suunnitteleman designin ydin on uniikissa pakkausmetodissa. Ideana on, että voiteita ja seerumeita yhdistellään niin, että tuotteista saadaan kootuksi mahdollisimman räätälöity ja tehokas kokonaisuus. Kahta samanlaista ihoa ei ole, eikä kahta samanlaista päivää, siksi Absolution tarjoaa mittatilaustuotteiden kokonaisuutta, joka on henkilökohtainen made to measure. Kaikissa Absolution-tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä, -uutteita ja toinen toistaan mielenkiintoisempia superfoodeja.
Sarjalla on Ecocert-sertifiointi. Absolution on kokonaisuudessaan unisex eli sarja sopii niin naisille kuin miehillekin. Tuoksut ovat puhtaita ja tulevatkin suoraan käytetyistä raaka-aineista.
Absolutionia myydään maailmanlaajuisesti mutta vain tarkoin valituissa, laadukkaissa myyntipisteissä. Kuuluisien Absolution-addiktien joukkoon kuuluvat meidän lisäksemme myös muun muassa Vanessa Paradis, Johnny Depp, Brooke Shields ja Keira Knightley.

MIA HÖYTÖ

Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan. Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetyn Ecocert-sertifioidun ihonhoitosarjan suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon Suomen haastavat ilmasto-olosuhteet ja sarjasta löytyy tuotteita vaativankin ihon tarpeisiin. Tuotteet sisältävät paljon ravinnerikkaita siemenöljyjä ja kasviuutteita, joiden koti on pohjolan luonnossa. Pohjoisen luonnon aarteista käytetään muun muassa kallisarvoista tyrniä, mustaherukkaa, kauraa sekä koivunmahlaa. Muut raaka-aineet hankitaan sertifioiduilta luomutiloilta ympäri maailman. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

UNIQUE HAIRCARE

Tanskalainen Unique Haircare -hiustenhoitosarja yhdistää kestävän kehityksen ja ylellisen ekologisuuden. Sarjan tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sisältävä luomuhera, joka vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Lisäksi tuotteet sisältävät pohjoisen luonnon kasveista ja kukista saatavia hoitavia uutteita ja öljyjä.
Tuotteissa käytetyt pintakäsittelyaineet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin kuten pohjoismaiset kukat, kasvit ja vilja. Sarjan tuotannossa hyödynnetään mietoja, ympäristöystävällisiä ja luonnollista alkuperää olevia puhdistusaineita, kasvipohjaisia emulgointiaineita, luomusertifioituja hydrosoleja, luomusertifioituja kasviöljyjä ja luomumaitoa. Säilöntäaineet ovat mietoja ja tuotteet sisältävät luomusertifioituja eteerisiä öljyjä ja sertifioituja reilun kaupan valmistusaineita. Kaikki tuotteet on valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen.

Unique hiusten- ja ihonhoitotuotteilla on seuraavat sertifioinnit: Ecocert, Cruelty free international (eläinkokeettomuus), Tre-for 100% (tuulienergia). Unique on kansainvälisten Cosmoprof- kauneusmessujen Cosmoprof Green Prize voittaja. Pakkauksissa ilmoitetaan selkeästi eri sertifiointien osuudet tuotteesta.

LESS IS MORE

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

KURE BAZAAR

Kure Bazaar on ensimmäinen uuden aikakauden kynsilakkasarja, jossa luonnon raaka-aineet yhdistyvät muodin maailmaan. Kure Bazaarin taustajoukoista löytyy luksusluonnonkosmetiikan edelläkävijät Christian ja Lucile David (Honoré des Prés -tuoksusarjan luojat ) sekä heidän hyvä ystävänsä, Ranskaan kotiutunut, huippumalli Kartika Luyet.

Kure Bazaar kynsilakkojen valmistuksessa ei ole käytetty kovia, haitallisiksi todettuja kemikaaleja kuten formaldehydiä (säilöntäaine), tolueenia (liuotin), dibutyyliftalaattia (denaturointiaine) eikä synteettistä kamferiä (hajuste). Kynsilakan koostumuksesta jopa 85 % on peräisin luonnon raaka-aineista (mm. puuvillaa, perunaa, maissia, vehnää). Synteettisiä ainesosia on käytetty mahdollisimman vähän, ne kuitenkin takaavat kynsilakoille nopean kuivumisajan sekä kiiltävän ja pysyvän lopputuloksen.

HONORÉ DES PRÉS

Truly Organic, terribly french …

Honoré des Prés on ranskalainen moderni parfyymitalo jonka missiona oli muuttaa parfyymien maailmaa. Ambitiona oli luoda 100 % luonnollisia, iholla eläviä tuoksuja ilman kompromisseja laadun suhteen.

Monista Artisan du Parfumeur tuoksuista sekä mm Hermesille kehitetystä tuoksusta ”Iris” tunnettu Olivia Giacobetti otti lähes mahdottomalta tuntuneen haasteen vastaan ja lähti omalla intohimoisella ja artistisella tyylillään kehittelemään Ranskan ensimmäistä täysin ekologista parfyymisarjaa yhteistyössä Grassessa (Provence) sijaitsevan Robertet parfyymitalon kanssa. Paitsi että Robertet:llä on runsas valikoima luonnon parhaita raaka-aineita, sen maine harvinaisten ja kalliiden raaka-aineiden etsijänä on lähes tarunhohtoinen.

Muutaman vuoden intensiivisen, taiteen ja tekniikan yhteistyön tuloksena Olivia loi tuoksuja joille ei ole vastaavaa markkinoilla. Honoré des Prés lanseerasi 2008 vuoden lopussa ensimmäisen, ranskalaisen eco design parfyymisarjan. Näissä parfyymeissa tuoksuu luonnon monimuotoisuus.

Kaikilla Honoré des Prés -sarjan tuoksuilla on ranskalainen ECOCERT luomukosmetiikkasertifiointi. Ei öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, ei eläinkokeita tai eläinperäisiä ainesosia. Ei riskejä iholle.

ECOTOOLS

EcoTools on tiedostetusti valmistettujen kauneusvälineiden markkinajohtaja. Sarjan laadukkaiden ja uskomattoman pehmeiden meikkisiveltimien harjaosa on synteettistä taklonia ja 95 % siveltimien valmistusaineista on kierrätysmateriaaleista tai nopeasti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Kaikki EcoTools-tuotteiden muoviosat ovat kierrätysmuovia. Siveltimet soveltuvat myös vegaaneille.