Palvelut

Keidas by Lumon palvelutarjontaan kuuluvat ekokampaamo-, kauneushoitola-, ja meikkipalvelut, jotka kaikki toteutamme luonnon hoivaavia raaka-aineita hyödyntäen.

EKOKAMPAAMOSSAMME pääset kokemaan rauhoittumishetken esimerkiksi hiusta hoivaavan ja sävyttävän kasvivärin, rentouttavan ja virkistävän intialaisen päähieronnan, tai uuden piristävän hiusmallin kautta. Hiuspohjan ja hiusten ongelmiin apua tuo esimerkiksi kosteuttava turve-, tai puhdistava ja tasapainottava savihoito. Elinvoimaa ja uutta potkua hiukset saavat energialeikkauksesta, mikä on harmoninen ja hiusta vahvistava leikkaustapa, sisältäen intialaisen päähieronnan sekä öljyhoidon.

KAUNEUSHOITOLASSAMME ekokosmetologimme suunnittelemat hoitokokonaisuudet ottavat huomioon ihon erilaiset vaatimukset ja vahvistavat ja ylläpitävät sen elinvoimaisuutta. Käytössämme on luonnonkosmetiikan arvostetuimmat sarjat. Jokainen kosmetologimme suunnittelema kasvohoito alkaa rentouttavalla, pienimuotoisella jalkahieronnalla. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, naamio sekä kotihoito-ohjeet. Kasvohoitojen lisäksi voit rentoutua kuumakivihieronnassa, intialaisessa päähieronnassa tai jalka- ja käsihoidoissa.