Keidas

Estetiikka & Luonnonmukaisuus

KEIDAS by Lumo on luonnonkosmetiikan boutique, ekokampaamo ja kauneushoitola keskellä kaupunkia. Liikkeessämme kohtaavat valikoidut luonnonkosmetiikan merkkituotteet, monipuoliset kampaamo- ja kauneuspalvelut, sekä tyylikkään ekologinen tapa toimia. Asiakkaamme ovat hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneita esteetikkoja, jotka haluavat nauttia elämästä ja panostaa laadukkaisiin tuotteisiin.

Sana kauneudenhoito kätkee sisälleen paljon olennaista. Iho reagoi ja muistaa sen miten sitä kohdellaan nyt, ja näyttää sen ikääntyessään. Myös hiusten hyvinvoinnista voi lukea paljon siitä miten koko keho voi ja mielemme vaikuttaa siihen kuinka paljon säteilemme ulospäin. Keidas by Lumossa kauneudenhoito kietoutuu sanoihin estetiikka ja luonnonmukaisuus, sillä laadukkain estetiikka on kokonaisvaltaista ja siksi myös luonnonmukaista.

Keidas by Lumossa kauneuden hoitaminen merkitsee tuotteita, joiden raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja jotka sisältävät mahdollisimman runsaasti hoitavia ominaisuuksia. Kauneudenhoito on myös sisäisesti ja ulkoisesti nautinnollinen hetki kosmetologin rentouttavassa hoidossa, meikkitaiteilijan suunnittelema iltameikki tai omiin kasvonpiirteisiin taidokkaasti sovitettu hiustrendi.

kaunista-paivaasi

EKOKAMPAAMO

Ekokampaamomme palvelut toteutetaan luonnonmukaisesti, hiusta ja hiuspohjaa vahvistaen. Valikoimaan kuuluvat hiustenleikkaukset, kasvivärjäykset, intialainen päähieronta, hiusten hoitokäsittelyt sekä kampaukset. Hiustenvärjäykset sekä -hoidot teemme luomukasvijauheilla ja muilla luonnosta saatavilla raaka-aineilla, kuten savella, turpeella ja merilevällä. Kasvivärien sävyvalikoimamme on laaja. Kasvivärit säilyttävät hiusten sävyvivahteet ja tekevät väristä elävän. Tutustu kampaamopalveluihimme tarkemmin täällä.

KAUNEUSHOIDOT

Kosmetologimme suunnittelemat hoitokokonaisuudet ottavat huomioon ihon erilaiset vaatimukset ja vahvistavat ja ylläpitävät sen elinvoimaisuutta. Käytössämme on luonnonkosmetiikan arvostetuimmat sarjat. Jokainen kosmetologimme suunnittelema kasvohoito alkaa rentouttavalla, pienimuotoisella jalkahieronnalla. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, naamio sekä kotihoito-ohjeet. Kasvohoitojen lisäksi voit rentoutua kuumakivihieronnassa, intialaisessa päähieronnassa tai jalka- ja käsihoidoissa. Katso koko hoitomenu täältä.

MEIKKIPALVELUT

Meikkitaiteilijan opastuksella opit korostamaan kasvojesi parhaita puolia tai laittaudut juhlaan ammattilaisen avustuksella. Käytössämme on australialainen ammattimeikkisarja Zuii Organic, jonka valikoima on kattava ja sen sävyistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Järjestämme myös meikki-iltoja ja yksityistilaisuuksia. Varaa aikasi opastukseen täältä.

 

KEITAASSA SINUA PALVELEVAT:

Tiina Toratti // ekokampaaja, meikkaaja-maskeeraaja
Teija Janhonen // ekokampaaja
Emmi Asikainen // ekokampaaja
Marja Toikkanen // parturi-kampaaja
Miia Turunen // ekokosmetologi, meikkaaja-maskeeraaja