The perfect red

Sen Oikean, täydellisen punaisen huulipunan löytäminen voi olla vaikeaa, jopa useamman vuoden etsinnän ja testailun lopputulos. Klassisen punaiset, naiselliset huulet kruunaavat näyttävän juhlalookin, tai tuovat lisää itsevarmuutta arkeen, luonnolliseen päivämeikkiinkin yhdistettynä. Joskus pelkät punaiset huulet toimivat särmikkäänä yksityiskohtana.

Kokosimme yhteen Keitaan valikoimasta löytyvät kirkkaat punaiset huulipunat; näiden joukosta löytyy takuulla jokaiselle se täydellinen sävy! Varmasti oikean sävyn löydät vain testaamalla, sillä oma ihon- ja huulten sävy vaikuttaa punan väriin joskus yllättävänkin paljon. Me Keitaassa autamme mielellämme juuri sinulle sopivan sävyn valitsemisessa, ja halutessasi saat myös huulipunaa matkaasi mukaan mallailtavaksi vaikka lempi vaatteittesi kanssa kotona.

Absolution huulipunat sävyt 16 ja 08

Ranskalaiselta Absolution -ihonhoitosarjalta löytyy pieni valikoima myös luonnollisia meikkituotteita; 9 huulipuna- ja kaksi meikkivoidesävyä. Mattaisella koostumuksella sävyjä sarjalta löytyy 6-, ja kevyitä sorbettipunia 3 erilaista. Kirkkaanpunaisesta huulipunasta haaveilevalle vaihtoehtoina ovat mattapunien sävyt 08 ja 16. Lämpöiseen taittava sävy 16 on kauniin raikas, hivenen korallinen puna, ja 08 sopii kylmemmän punan ystävälle. Nämä punat pysyvät huulilla loistavasti koko illan, eivätkä napakan mattaisesta koostumuksesta huolimatta kuivata huulia. 30,80e

Zuii Organic Classic -huulipunat Coral Red ja Classic Red

Zuii Organic -kukkaismeikkisarjalta syvän punaisia huulipuna vaihtoehtoja löytyy useampia, mutta aloitetaan tutustuminen puolimattaisista Classic -huulipunista.
Näiden huulipunien inci-lista on ihastuttavaa luettavaa; 98% huulipunien koostumuksesta on luomulaatuista, jos pois luetaan vesi (mitä Classic -huulipunat eivät edes sisällä) ja väriä tuovat luonnon mineraalit. Aika huikeaa! Ainesosista löytyy siis mm. auringonkukkaöljyä, risiiniöljyä, jojobaöljyä, carnaubavahaa, mehiläisvahaa, ruusuöljyä, aloe veraa, sekä kandelillavahaa. Todella hoitava koostumus on siis kyseessä!

Sävyistä Classic Red -puna on ehkäpä myydyin klassisen punainen huulipunamme, sillä se nimensä mukaisesti on juuri sellainen, paloauton punainen, mistä moni nainen haaveilee. Coral Red taittaa koralliin, ja onkin monien lämpimämmän sävymaailman omaavien asiakkaiden suosikki. 25,90e

Zuii Organic Sheerlips -huulipunat Fire ja Seduction

Sheerlips -punien koostumus on ihanan kevyt ja pehmeä, hiukan huulirasvamainen. Moni aloitteleva huulipunien käyttäjä onkin tykästynytkin sen koostumuksen ”helppouteen”. Myös kapea hylsy on näppärä huulipunan levitykseen ja mukana kuljettamiseen. Myös tämän huulipunan ainesosiin kuuluu pitkä lista kasviöljyjä ja -vahoja, joten kosteuttavasta tuotteesta on kyse.
Tästäkin kaksikosta löytyy sekä kylmä että lämmin versio. Fire -sävy on kuultava oranssin punainen, kun taas Seduction taittaa kylmään, hieman marjaiseen sävyyn. 28,50e

Satin Lip Colour -huulipunat Vixen ja Diva

Satin Lip Colour– huulipuna on valikoimamme nestemäinen-, huulilakka-tyyppinen puna, jossa pigmenttiä löytyy huikea määrä. Sheavoilla ja ruusuöljyllä rikastettu huulipuna on koostumukseltaan liukas ja satiinin pehmeä, muttei lainkaan tahmainen. Lämpimän sävyinen Diva ja kylmempi Vixen -kaksikko taikovat huulille näyttävän kiiltävän huulimeikin. 28,50e

Loppuun vielä muutama vinkki näyttävän ja kestävän huulimeikin tekoon!

  1. Pysyvän huulimeikin taika piilee huulten pohjustuksessa. Huulen pinta tulisi olla mahdollisimman mattapintainen ennen huulipunan levitystä, ja se onnistuu vaikkapa ohuella kerroksella meikkivoidetta ja/tai puuteria. Zuii Organic -sarjalta löytyy myös loistavat peitekynät huulimeikin ja silmämeikin pohjustukseen! Pohjustamalla huulet, myös huulipunan sävy pääsee paremmin esille, kun omien huulten sävy neuraloituu.
  2. Rajaa huulet huulipunan sävyisellä huultenrajauskynällä. Rajauskynä ehkäisee huulipunan livahtamisen huulten rajojen yli, ja lisää vielä mattaisuudellaan huulimeikin kestoa. Rajauskynällä voit myös hiukan muokata huulten muotoa, mikäli haluat.
  3. Levitä huulipuna siveltimellä. Näin saat punan huulille tarkasti ja siististi, ja tarpeeksi ohueksi kerrokseksi. Muista lisätä huulipunaa myös aivan suupieliin saakka.
  4. ”Puraise” huulet kevyesti paperiin, jotta mahdollinen ylimääräinen puna lähtisi pois, eikä se tartu hampaisiin. Hampaisiin tarttunut huulipuna yleensä tarkoittaa vain liian ”syvälle” huulten sisään levitettyä huulipunaa. Tämän voit ehkäistä myös vetämällä sormen kevyesti huulten välistä, jolloin ylimääräinen huulipuna tarttuu sormeen.
  5. Mikäli et halua huulipunan sävystä super intensiivistä ja tarkkarajaista, voit taputella huulipunan huulille kevyesti suoraan hylsystä tai sormen päällä. Yhdestä huulipunasävystä saa esille uusia ulottuvuuksia jo pelkästään levitystekniikkaa muuttamalla.
  6. Kokeile rohkeasti! Huulipunan käytön harjoittelu voi vaatia useamman totuttelukerran, mutta harjoitus tekee mestarin. Myös sävyillä voi leikitellä vapaasti, ja säännöt on usein tehty rikottaviksi. Pääasia on, että viihdyt huulipunasi kanssa, ja se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Ihania meikkihetkiä! <3

Lisää artikkeleita: