Syysiho kaipaa kosteutusta ja hellää huolenpitoa

Kirjoittanut Ida Hanhiniemi / 365 days with Ida 


Kesän jäljiltä iho saattaa olla samea ja syksyn viima ja kuiva sisäilma tekevät siitä pintakuivan. Samea iho kaipaa kuorintaa ja tehokosteutusta. Keitaan kauneushoitolasta löydät tähän hetkeen täydellisesti sopivan Kuiskaus-kasvohoidon. Se sopii erityisen hyvin iholle, joka kaipaa ekstrakosteutusta. Hoidossa panostetaan hierontaan, joka saa syväkosteuttavat tuotteet imeytymään ihoon todella tehokkaasti. Iho on hoidon jälkeen kosteutettu ja heleä. Keitaan kosmetologilta saat myös tärkeät kotihoito-ohjeet ihollesi sekä tuotesuositukset.

Keidas by Lumon kasvohoidot aloitetaan aina rauhoittavalla ja rentouttavalla jalkahieronnalla

Tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan


Keitaan kosmetologin Miian vinkit syysihon hoitoon:

”Kasvovedellä lotrailu on nyt täysin sallittua; kasvoveden käyttö ihonpuhdistuksen jälkeen sekä viimeistelee meikinpuhdistuksen että palauttaa ihon ph-tasapainon. Kasvovettä tai kukkaisvettä voi suihkia iholle niin, että kasvot jäävät aavistuksen kosteiksi. Kun voiteen, seerumin tai öljyn levittää kostealle iholle, imeytyy kosteuttava tuote paremmin ja nopeammin ihoon. Juuri nyt alkaa olla myös oikea hetki vaihtaa kosteusvoide astetta kosteuttavampaan tai ottaa öljyt käyttöön. Ihonhoitoöljy kannattaa ottaa yökäyttöön seerumin kaveriksi tai voit myös sekoittaa pari tippaa öljyä yövoiteeseen.

Kuorintaa ei kannata myöskään unohtaa. Saat kauniin hehkuvan ihon, kun muistat kuoria sen säännöllisesti. Kosteuttavat ja hoitavat tuotteet pääsevät imeytymään huomattavasti tehokkaammin, kun iholta on kuorittu ylimääräinen kuollut ihosolukko pois.”


Suosittelemme syysiholle seuraavaa hoitoa:

KUISKAUS

Kosteuttava, lempeä ja hellivä

Helli herkkää tai stressaantunutta ihoa syväkosteuttavilla tuotteilla, jotka imeytyvät ihoosi lempeällä klassisella hieronnalla tai ihon tarpeen mukaan herkän ihon tasapainottavalla hieronnalla. Hoidon voit valita 75 -tai 90 -minuutin pituisena, ja siihen voidaan yhdistää päänhieronta, silmänympäryshoito, käsihieronta tai epäpuhtauksien poisto.

Hinta: (75min) 95e tai (90min) 109e. Varaa aika netissä TÄÄLLÄ tai puhelimitse numerosta 044 5140 018.


Kasvohoito on myös ihana lahja isälle! Lisää isänpäivälahjavinkkejä täällä.

Lisää artikkeleita: