Sisäiset ja Ulkoiset Kaunistajat

Aito kauneus ei ole virheettömyyttä, vaan ainutlaatuisuutta, persoonallisuutta, itsensä hyväksymistä, arvostamista ja rakastamista. Kauneus lähtee aina sisältä päin. Suurimmaksi osaksi kauneus onkin omissa käsissäsi, arjen valinnoissa, elämäntavoissa, ja ajatuksissasi. Sressi, hormonit, ruoka… -kaikki vaikuttavat osaltansa siihen miten voit. Syömäsi ruoka ja käyttämäsi kosmetiikka ovat olennaisia tekijöitä myös ihosi ja hiustesi hyvinvointiin. Iho muistaa, kuinka sitä kohdellaan, ja näyttää sen ikääntyessään.

Luonnonkosmetiikka ei tarjoa pika-apuja hiusten tai ihon ongelmiin, vaan se perustuu puhtaisiin, aitoihin, ja tehokkaisiin raaka-aineisiin. Luonnonkosmetiikan koko tuotantoketjussa on otettu erityisesti huomioon ihmisten, ympäristön ja eläinten hyvinvointi, mikä tekee luonnonkosmetiikasta kokonaisvaltaisesti fiksumman valinnan.

Muutos parempaan oloon, ja hehkuvaan hyvinvoivaan ihoon on omissa käsissäsi. Kaikki lähtee kokonaisuudesta, lempeästä suhtautumisesta, ja kaiken turhan poistaisesta niin kosmetiikasta kun ruokalautaseltakin.

Sisäiset ja Ulkoiset Kaunistajat -verkkokurssi tulossa tammikuussa 2018!

Kurssin aikana siirryt ajatuksista käytännön tekoihin ohjeiden ja tehtävien avulla; syvennyt hyvää tekevän ravinnon saloihin, ja opit luonnonmukaisen tavan hoitaa- ja lisätä kauneuttasi. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Ravitseva -yrityksen kanssa.

Kerromme pian lisää! Seuraa Sisäiset ja Ulkoiset Kaunistajat -facebook-sivua, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon kurssista <3 Tervetuloa mukaan!

Lisää artikkeleita: