Organics by Sara – 100% luomulaatua ihollesi

Organics by Sara -sarja tarjoaa iholle vain parasta 100% luomulaatua, käsintehtynä Ruotsista.

Uusimpana tulokkaana Keitaalle saapunut Organics by Sara on ihastuttanut jo monia asiakkaita tehokkuudellaan ja laadukkailla raaka-aineillaan. Organics by Sara- on kompakti ja yksinkertainen sarja kasvojen- ja vartalon ihon hoitoon, ja suunniteltu sopivaksi jokaiselle iholle. Sarjan kehittäjä Sara Nomberg, ruotsalainen ekokosmetologi- sekä kosmetologikoulun opettaja, etsi käyttöönsä sarjaa joka olisi mahdollisimman lempeä, tehokas ja 100% luomulaatuinen. Koska sellaista ei tuntunut löytyvän, hän kehitti tuotteet itse.

Sarjan raaka-aineet ovat huolella valikoituja, lempeitä ja tehokkaita sekä ympäristöystävällisiä. Organics by Sara sopii kaikille iästä, sukupuolesta tai iho-ongelmasta riippumatta. Sarjan tuotteet sisältävät ainoastaan luomulaatuisia kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä, eikä mitään ylimääräistä! Kasviöljyjen sisältämät rasvahapot ovat välttämättömiä iholle, ja eteeriset öljyt tuovat tuotteisiin taivaallisen tuoksun, sekä auttavat ihon eri epätasapainotiloihin. Sarjaan kuuluu silmämeikinpoistoöljy, öljy meikin puhdistukseen, sekä kasvoöljyt eri ihon tarpeisiin. Sarjasta löytyy myös kaksi kasvovedeksi soveltuvaa kukkaisvettä: rauhoittavat Laventeli- sekä tasapainottava Teepuu -kasvovesi. Vartalotuotteina sarjasta löytyvät ihanat ihoöljy, hierontaöljy, sekä lempeän vaniljainen parfyymiöljy.

Tavallisesti kosmetiikkatuotteisiin lisätään vettä, säilöntäaineita ja emulgointiaineita, mitä iho ei pysty käyttämään hyväkseen, ja ne toimivat tuotteissa vain täyteaineina. Organics by Saran tuotteiden öljyt ja kukkaisvedet ovat iholle täyttä hellyyttä ja ravintoa.

Sarjan tuotteita tai raaka-aineita ei ole testattu eläimillä, ja kaikki pakkaukset ovat valmistettu kierrätetystä lasista, jonka voi myös kierrättää helposti käytön jälkeen.

 

Organics by Sara lempeä ihonhoitorutiini:

AAMU

1. Kostuta/pyyhi kasvot vanulappuun kastetulla kukkaisvedellä.

2. Laita muutama pisara kasvoöljyä sormenpäihisi ja hiero kasvoille kevyesti.

ILTA

1. Jos käytät silmämeikkiä: kostuta vanulappu vedellä ja purista siitä suurin kosteus pois. Lisää vanulapulle muutama pisara silmämeikinpoistoöljyä ja poista silmämeikki hellästi pyyhkien.

2. Kostuta kasvot vedellä.

3. Hiero kasvot puhdistusöljyn kanssa pyörivin liikkein ulospäin kasvoista. Kostuta puhdistussieni vedellä, purista, ja pyyhi öljy ja meikki pois kasvoilta. Toista tarvittaessa. Puhdista sieni vedellä ja saippualla, ja anna kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

4. Pyyhi kasvot kukkaisvedellä kostutetulla vanulapulla.

5. Laita muutama pisara kasvoöljyä sormenpäihisi ja hiero kasvoille kevyesti.

 

Sarjasta löytyy käteviä kahden viikon kokeilupakkauksia, jolloin pääset testaamaan tuotteita käytännössä. Organics by Saran tuotteet ovat käytössä myös hoitolassamme, joten jos haluat päästä kokemaan öljyjen ravitsevan vaikutuksen ihollasi, varaa aikasi hoitoon tästä.

Tervetuloa tutustumaan Organics by Saran ihanaan maailmaan!

Lisää artikkeleita: