EVOLVE Organic Beauty -käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa Englannista

Evolve Organic Beauty on laadukas ja tehokas luonnonkosmetiikkasarja iholle, kasvoille, ja hiuksille. Sarjassa käytetään paljon luonnollisia kasviöljyjä, kukkaisvesiä ja superfoodeja. Evolven tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa; pienet erät varmistavat tuotteiden tuoreuden. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä, niinkuin muitakaan luonnonkosmetiikan tuotteita ole testattu eläinkokein.

Tässä postauksessa tutustumme hieman Keitaasta löytyviin Evolven vartalotuotteisiin.

Ihon puhdistukseen ja kosteutukseen Evolvelta löytyy useampia huumaavan tuoksuisia ja tehokkaita tuotteita. African Orange Aromatic wash on hellävarainen pesuaine käsille ja vartalolle. Tuote tuoksuu hienovaraisesti veriappelsiinilta ja vaniljalta, ja luomu aloe vera pehmentää ja rauhoittaa käsien sekä vartalon kuivaa ihoa. Sama tuoksumaailma löytyy myös kosteuttavasta vartalo- ja käsivoiteesta, mutta lisänä on myös ripaus mausteista ja lämmittävää mustapippuria sekä setripuuta. Luomu sheavoi ja aloe vera suojaavat, ravitsevat ja pehmentävät käsien ja vartalon kuivaa ihoa.

Citrus Blend – pesuaine ja vartalovoide ovat virkistävä ja ravitseva kaksikko, joiden tuoksu on raikkaan sitruunainen. Vartalonpesuaine pehmentää ja kosteuttaa ihoa, samalla kookoksen ja sokerin puhdistaessa hellävaraisesti. Vartalovoide sopii loistavasti koko kehon kosteuttamiseen. Se sisältää sheavoita ja aloe veraa, jotka ovat luonnon omia tehokosteuttajia. Citrus Blend Aromatic lotion jättää käsien ja vartalon ihon suojatuksi ja pehmeäksi.

Tropical Blossom luonnollinen sokerikuorinta on öljypohjainen, ihoa luomusokerin hiukkasilla hellävaraisesti kuoriva voide. Tahitin kookosöljy-Monoi maseroituna eksoottisilla Gardenia kukilla luo tuotteen upean tuoksumaailman.

Tropical Blossom Body Butter – pehmentävä vartalovoi sisältää ravitsevaa luomu sheavoita ja luonnollista Tahitin monoiöljyä. Body Butter jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja sopii kaikille ihotyypeille. Tämän tuotteen tuoksu huumaa käyttäjänsä!

Satin Leg Gloss -hohtava kuivaöljy vartalolle on suunniteltu antamaan jaloille ja koko keholle kevyen hohtavan lopputuloksen. Kuivaöljy luo ihosta ihanan pehmeän, kimmoisan ja kevyesti hohtavan. Kuivaöljyn viimeistelee ihana trooppinen tuoksu. Hohtava kuivaöljy on ehdoton lempituote varsinkin kesäksi päivettyneiden säärten ja decoltén korostamiseen <3

 

 

Lisää artikkeleita: