evolve luonnonkosmetiikka

Evolve – lempeän tehokkaat tuotteet kasvoille

Viimeisimmässä postauksessa pureuduimme hieman Englantilaisen käsintehdyn ihonhoitosarjan Evolve Organic Beauty:n maailmaan sarjan taustatarinan ja vartalotuotteiden muodossa. Tänään esittelyvuorossa ovat tuotteet kasvojen ihon lempeään mutta tehokkaaseen hoitoon.

luonnonkosmetiikka evolve

Keitaan valikoimissa tällä hetkellä Evolven kasvojenhoitotuotteista löytyvät kolme erilaista putsaria meikin puhdistukseen, kasvovoide, sekä kasvoöljy.

luonnonkosmetiikka evolve tampere

Kasvojen puhdistukseen Evolve tarjoaa kolme vaihtoehtoa jokaiseen makuun ja eri ihotyypeille.

Fresh face facial wash -hellävaraisesti vaahtoava puhdistusgeeli sopii normaalille-, seka-, ja rasvoittuvalle iholle. Sokeritensidit puhdistavat epäpuhtaudet iholta tehokkaasti mutta hellävaraisesti; luomu papaija-entsyymit kuorivat kevyesti ja luonnollisesti, ja aloe vera kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Puhdistusgeeli sisältää myös gojimarjauutetta mikä suojaa ihoa ilmansaasteilta. Eksoottinen Goji-marja tunnetaan yhtenä ravinnerikkaimpana luonnon ruokana, ja siksipä se onkin tehokas raaka-aine myös anti-age -tuotteissa.

Gentle cleansing melt on herkän ja kuivan ihon puhdistusgeeli/balsami, mikä veden kanssa muuttaa koostumustaan ihanan maitomaiseksi, puhdistaen meikin ja lian hellävaraisesti. Iho jää rauhalliseksi ja kosteutetuksi baobaböljyn ansiosta. Baobab sisältää runsaasti C-vitamiinia, kalsiumia, proteiineja ja A-vitamiinia, mitkä parantavat ihon kimmoisuutta ja tukevat solujen uudistumista. Tuoksunsa tämä arjen hemmottelutuote saa luomu vaniljasta ja ruususta. Tämän tuotteen luonnollisuus on myös huippuluokkaa; 100% luonnollisia raaka-aineita, 99% luomuviljeltyjä raaka-aineita!

Liquid crystal misellic cleanser on misellivesi on kaksi tuotetta yhdessä;  tuote toimii ihon hellävaraisena puhdistajana sekä kosteuttavana kasvovetenä. Misellivesi sisältää tehokasta kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa sekä pehmentävää, solujen vaihtuvuutta säätelevää granaattiomenauutetta. Kasvojen puhdistus aamuin illoin vanulapun ja miselliveden kanssa on helppoa ja nopeaa, iho puhdistuu jääden samalla ihanan kosteutetuksi.

 

 

luonnonkosmetiikka Evolve

Ikääntyvälle, normaalille ja kuivalle iholle sopiva Daily renew facial cream on uudistava, ihon omaa kosteustasapainoa säätelevä kasvovoide. Tuotteen sisältämä hyaluronihappo lisää kollageenin tuotantoa, ja syväkosteuttaa ihoa. Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja rasvahappoja, ja se korjaa vaurioittunutta ihoa. Tuote tuoksuu lempeästi vaniljalle ja kookoselle, nam!

Miracle facial oil on sanansa mukaisesti taikaa tiivistetyssä muodossa. Öljy sisältää super tehokkaita raaka-aineita kypsälle ja kuivalle iholle: luomu ruusunmarjasta saatava retinoli ja antioksidanttirikas arganöljy uudistavat ja elvyttävät ihoa. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti välttämättömiä omega – 6 ja omega – 3 rasvahappoja. Öljy auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä ja pitää ihon hoidettuna ja kosteutettuna. Nigellaöljy ravitsee ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja kyseistä öljyä on käytetty vuosisatojen ajan atooppisen ihon hoidossa.

Mikä tuotteista on uusi suosikkisi? Tervetuloa testaamaan!

Lisää artikkeleita: