Eco by Sonya – luonnollinen päivetys ihollesi

Auringon ensimmäiset pilkistykset saavat ajatukset siirtymään kohti kesää. Moni toivoo talven jäljiltä kalvakalle iholle pientä apua, ja ihon luonnolliseen päivetykseen löytyy keinoja myös luonnonkosmetiikan puolelta.

Eco by Sonya on Australialainen luonnonkosmetiikkasarja, johon kuuluu kolme tuotetta ihon luonnolliseen päivettämiseen, sekä kaksi tuotetta ihon hellään kuorintaan ennen itseruskettavan levitystä. Eco by Sonya -sarjassa käytetään vain luonnon raaka-aineita, kuten kamomillan-, kuusaman-, ja laventelin kukkauutteita, macadamiansiemenöljyä, kaakaota ja Aloe Veraa, jotka samalla hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Eco by Sonya Face Tan Water on kosteuttava, asteittain luonnollisesti päivettävä kasvovesi, mikä sopii erityisen hyvin rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Tuote levitetään vanulapulla puhtaalle kaulan, dekoltén ja kasvojen iholle, ja annetaan kehittyä n. 8 tunnin ajan. Face Tan Water sopii myös vegaaneille.

Invisible Tan itseruskettava voide antaa luonnollisen ja kauniin rusketuksen jo yhdellä levityskerralla. Voiteen sisältämät Aloe Vera, makadamian siemenöljy, avocadoöljy, ja kamomillan kukkauute kosteuttavat ja hoivaavat ihoa.

Winter Skin on asteittain päivittävä kosteusvoide kasvojen ja vartalon iholle. Tuote sopii erityisen hyvin vaalealle iholle luonnollisen päivetyksen aikaansaamiseksi, ja lomarusketuksen ylläpitoon.

12896261_1280694681944326_176846083_o

Lisää artikkeleita: